Nemzetközi foci

Bradley hazatér

Az AS Roma középpályása nyolc év légióskodás után visszatér a tengerentúlra

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Hivatalosan is megerősítették, hogy Michael Bradley hazatér Amerikába. A középpályás klubja, az AS Roma egyezségre jutott a kanadai ligában szereplő Toronto FC-vel, így a játékos 7,35 millió euróért válthat kontinenst – derül ki a goal.com írásából.
Az már csütörtökön nyilvánosságra került, hogy Bradley a személyes kérdéseket illetően tárgyalt a Torontóval, ma délelőtt pedig egy lépéssel közelebb került a hazatéréshez.
A kanadai oldal még nem jelentette be a 26 éves amerikai szerződtetését, de várhatóan a hétvégén pont kerül az ügy végére.
Bradley a MetroStars-ban kezdte a profi pályafutását, majd 2006 januárjában váltott székhelyet, amikor a Heerenveen csapatához került. A sokoldalú játékos azóta szerepelt már a Borussia Mönchengladbach, az Aston Villa és a Chievo színeiben, mielőtt tavaly nyáron Rómába igazolt.
Radja Nainggolan érkezését követően Rudi Garcia vezetőedző inkább csereként számított az amerikaiak kiválóságára, aki ezért is döntött úgy, hogy klubot vált.

Olvasói sztorik