Nemzetközi foci

Agger kidőlt

A Liverpoolnak a hátvéd nélkül kell megvívnia a városi rangadót

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A dán válogatott játékos nagy valószínűséggel kihagyja az Everton elleni derbit január 28-án, mivel az Oldham Athletic elleni FA-kupa meccsen sérülést szenvedett múlt vasárnap – értesült a goal.com.
Daniel Agger akár négy hétig is kényszerpihenőn lehet, miután meghúzta a vádliját a mérkőzés közben, ahol emiatt az utolsó percekben cserét is kért.
Az elkeseredett középhátvéd a következőket írta Twitterén: „Csalódott vagyok a sérülésem miatt. Remélem, négy héten belül újra harcba szállhatok. Mindenkinek köszönöm a támogatást.”
Agger, aki hol ki-, hol bekerült Brendan Rodgers kezdő tizenegyébe, most biztos kimaradó lesz az Everton elleni városi rangadón az Anfielden. A klub következő két meccsén is csak a lelátóról szurkolhat, a Stoke City ellen idegenben, az Aston Villa ellen pedig hazai környezetben. Az FA-kupában a Liverpool továbbjutását követően vagy a Bournemouth vagy a Burton Albion lesz az ellenfél, jó eséllyel az első osztályú gárda könnyedén veszi az akadályt, ám még itt is a dán nélkül.
Ha minden rendben zajlik és az orvosi vizsgálatok eredményei is javulást tükröznek, A PL-listavezető Arsenal ellen már ott lehet akár a kezdőben is február 8-án az Anfielden.

Olvasói sztorik