Nemzetközi foci

Liverpoolba igazolhat a Barcelona szélsője

Brendan Rodgers nyáron kudarcot vallott Tello megszerzésével.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Star értesülései szerint a Liverpool közel került ahhoz, hogy megegyezzen a Barcelonával Cristian Tello kölcsönvételéről. A 22 éves szélső az idei szezonban csupán peremembernek számít Tata Martino keretében: mindösszesen két mérkőzésen lépett pályára kezdőként és további nyolc alkalommal jutott szóhoz csereként. Összesen 243 percet töltött játékban.

Brendan Rodgers, a “Vörösök” menedzsere nyáron már megpróbálta az Anfield Roadra csábítani az egyszeres spanyol válogatott szélsőt, ám Tello akkor úgy döntött, inkább a katalánoknál marad, ahol új, négyévre szóló szerződést írt alá.
Ám arra nem számított, hogy a korábbi idényhez képest drasztikusan csökken majd az idő, amit pályán tölthet a klubnál. A hírek szerint az új helyzet fényében jelezte a katalán klub vezetősége felé, legalább kölcsönbe engedjék őt el.
A Liverpool ajánlata értelmében Tello fél évre kerülne a Premier League-be, ahol ha jól teljesít, akár a spanyol vb-keretbe is beverekedheti magát.
Josep Bartomeu, a Barcelona alelnöke ugyanakkor néhány héttel korábban még úgy nyilatkozott, nem tervezik, hogy elengedjék a játékost, jobb szeretné, ha Tello a Camp Nou-ban küzdene meg a helyéért.

Olvasói sztorik