Nemzetközi foci

80 milliós üzletre mondott nemet

Lewandowski ügynöke decemberben a Real Madriddal is tárgyalt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amint arról beszámoltunk,Robert Lewandowski szombaton aláírta új, öt évre szóló kontraktusát a Bayern Münchennel, így júliusban a Borussia Dortmundtól a bajor gárdához igazol. A támadó a szerződés értelmében 2014 és 2019 között közel 60 millió eurót tehet majd zsebre a német sztárcsapatnál.
A Spiegel értesülései szerint azonban ennél jobb ajánlatot is kaphatott volna. Egész pontosan a Real Madrid elnöke, Florentino Perez próbálta megtorpedózni a müncheni egyezséget. A lap úgy tudja, a sportvezető decemberben felvette a kapcsolatot Colin Pomford, brit ügyvéddel, akinek az volt a feladata, hogy kezdjen tárgyalásokat Lewandowski ügynökével.
Az ajánlat hat évre szólt volna, évi 9,5 millió eurós fizetést garantálva a lengyel támadónak, aki emellett 10 milliót tehetett volna zsebre abban a pillanatban, hogy aláírja szerződését a madridiakkal. Efelett Lewandowski ügynöke is szép summával gazdagodott volna, az ő részére 14,5 millió eurót különített el a Királyi Gárda. Azaz összesen, több mint 80 milliós üzletre mondott nemet a bajorok új üdvöskéje…

Olvasói sztorik