Nemzetközi foci

Gyarapszik a hollandiai légió

Az MTK fiatal középpályása, Varga Szabolcs pénteken a Heerenveen csapatába igazol.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb tehetséges, fiatal magyar játékost szemelt ki az U21-válogatott kerettagságát a közelmúltban lemondó Otigba Kenneth holland klubja, az élvonalbeli SC Heerenveen – írja a voetbalprimeur.nl.

A cikk szerint Varga Szabolcs lehet az első osztály ötödik helyén álló csapat első téli erősítése. Az MTK játékosát pénteken be is mutathatják a hollandok. A 18 éves középpályást hatalmas tehetségnek tartják hazánkban. Tavaly februárban hagyta el a Vasas Kubala Akadémiát, az előző szezon végén bemutatkozhatott az élvonalban, a mostani bajnokságban pedig nyolcszor lépett pályára, és két gólt szerzett.

Varga Szabolcs minden bizonnyal elutazik a portugáliai Albufeirába, ahol a Heerenveen péntektől január 11-ig edzőtáborozik.

Az átigazolásról a telegraaf.nl portál is beszámol. Azt írják, hogy a Heerenveen megerősítette a magyar játékos szerződtetésének tényét, Varga Szabolcs pedig már nagyon várja a közös munka egy olyan világnagysággal, mint Marco van Basten vezetőedző, és reméli, hogy követheti azokat a játékosokat, akik korábban a Heerenveen-ből indultak a világhírnév felé.

Olvasói sztorik