Nemzetközi foci

Az Atléti ragaszkodik Diego Costához

A gólvágó januárban nem megy sehova.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
… legalábbis a “Matracosok” sportigazgatója szerint.

Izgalmas hetek várnak az Atlético Madrid vezetőségére januárban, mivel egyre nagyobb az érdeklődés a csapat gólfelelőse, Diego Costa iránt, akit ennek ellenére is szeretnének megtartani a fővárosi klubnál.

A gondot az okozza, hogy a brazil születésű játékos szerződésében szerepel egy 36 millió eurós kivásárlási záradék, azaz, ha akad olyan klub, amely ezt az összeget hajlandó kifizetni, úgy szabadon tárgyalhat a csatárral. Az Atléti vezetőségének ezt kéne valahogy elkerülnie…

José Luis Caminero, a spanyol klub sportigazgatója azonban bizakodó.
“Diego nem gondol a távozásra, az Atléti játékosa akar maradni, mi pedig szintén ragaszkodunk hozzá. Nem rég hosszabbított a csapattal, ami ékes bizonyítéka annak, nálunk képzeli el a jövőjét” – nyilatkozta a sportvezető.

A csatárt korábban az Arsenallal és a Chelsea-vel hozták szóba. Mindkét csapat jelezte, ha a madridiak nem állnak kötélnek, megvan a kellő anyagi forrásuk arra, hogy kivásárolják a labdarúgót.

Spanyol lapértesülések szerint az Atléti vezetőségének megvan a vészforgatókönyve erre az esetre: az Aston Villa belga támadója, Cristian Bentekét igazolnák le Costa helyére, ha úgy hozza az élet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik