Nemzetközi foci

Edzőváltás előtt Szalai csapata

A Schalke gyenge szereplése miatt Jens Keller napjai meg vannak számlálva, már az utódját keresik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szalai Ádám csapata, a német Schalke szombaton 2-1-re kikapott a Borussia Mönchengladbach otthonában a Bundesliga 15. fordulójában, ezért ismét felerősödtek a találgatások Jens Keller vezetőedző menesztésével kapcsolatban.

A csapat hazai pályán búcsúzott a Német Kupától, a bajnokságban a hatodik helyen áll, a Bajnokok Ligájában pedig szerdán sorsdöntő mérkőzés vár rá a továbbjutás szempontjából a svájci FC Basel ellen.

A német Sport Bild Plus cikke szerint a klubnál már keresik az edző utódját, és ha nem jutnak tovább a BL-ben, illetve nem nyerik meg a Freiburg és a Nürnberg elleni bajnoki meccseken, akkor váltásra kerül sor. Clemens Tönnies klubelnök azt mondta, hogy nagyon fontos meccsek következnek, szükségük van a jó eredményekre, ezért az edzőkérdés most nem aktuális.

A lap viszont úgy tudja, hogy Thomas Schaaf és Martin Jol a Schalke két edzőjelöltje. Schaaf összesen 14 évig volt a Werder Bremen vezetőedzője, Jol pedig az angol Fulham, illetve a német Hamburg együttesét irányította.

Olvasói sztorik