Nemzetközi foci

Courtois tárgyalni akar Mourinhóval

A belga hálóőr még nem tudja, hol folytatja karrierjét a világbajnokság után.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bonyult helyzetben találta magát Thibaut Courtois, a Chelsea belga válogatott kapusa, aki idén már harmadik szezonját tölti kölcsönben az Atlético Madridban.
A 21 éves hálóőr szeretne mihamarabb tárgyalóasztalhoz ülni a londoni klub vezetőségével a jövőjét illetően. A játékos a hírek szerint szívesen megmérettetné magát a Chelsea színeiben is, ugyanakkor garanciát kér arra, hogy Petr Cech mögött nem csak “kispadmelegítőnek” használnák.
“Még nem tudom, hol fogok játszani a következő szezonban” – nyilatkozta a kapus a Sporzának. “Rövid időn belül beszélni fogok a jövőmről a Chelsea vezetőivel, tudni szeretném, hogy mit terveznek velem.”
“Ha ezek a találkozók megvoltak, igyekszem meghozni azt a döntést, ami a legjobb számomra a lehetőségek közül. Nem akarok túl sokáig várni ezzel. Nem szerencsés, ha a világbajnokság előtt az ember még azon kattog, hogy hova igazoljon. Nem akarok májusig vagy júniusig kivárni.”
“Jelenleg nem aggódom a jövőm miatt. Bízom abban, hogy a következő honapokban sem kell majd aggódnom” – zárta gondolatait Courtois.
A belga kapust az Atlético Madrid szívesen megtartaná, de hírek szerint Barcelonában is örömmel látnák Victor Valdés lehetséges utódjaként.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik