Nemzetközi foci

Suárez kell Ancelottinak

Ronaldo, Bale, és az uruguayi elképesztő támadósort alkotna Madridban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on! Elképesztő formában játszik Luis Suárez. A Liverpool uruguayi támadója négy gólt lőtt a hétközi, Norwich elleni bajnokin, az ötödik találatot pedig előkészítette.

Nem véletlen, hogy immár Carlo Ancelotti első számú célpontja lett a 26 éves csatár. A Real Madrid trénere úgy véli, a Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Luis Suárez támadó hármas megállíthatatlan lenne, és ezért készek 45 millió fontot kifizetni a Liverpoolnak.

A hírek szerint a királyiak már a télen is megpróbálják magukhoz édesgetni Suárezt, ám arra több esély mutatkozik, hogy közvetlenül a nyári világbajnokság előtt tegyenek pontot az ügy végére.

Suárez eddig sem titkolta célját, miszerint egy olyan klubban szeretne játszani, amely hétről-hétre a Bajnokok Ligájában szerepel, emiatt a nyáron majdnem el is hagyta a Liverpoolt az Arsenal kedvéért, ám végül nem jött össze a váltás. Ám az uruguayi ígéretet kapott arra, hogy ha ilyen klubtól érkezik ajánlat, távozhat a vörösöktől.

Olvasói sztorik