Nemzetközi foci

„Erősebbnek érzem magam, mint valaha”

Gera Zoltán térdével már nincs semmi probléma, így nem kell félnie a játéktól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Gera Zoltán egy súlyos térsérülés, 11 hónapos kihagyás, és komoly rehabilitáció után visszatért az angol élvonalba, hiszen múlt szombaton néhány percet játszhatott csereként a West Bromwich Albion színeiben a Newcastle United ellen.

A 34 éves magyar középpályás ebből az alkalomból nyilatkozott klubja honlapjának, és elmondta: csalódott az eredmény miatt, de jó volt újra a pályán lenni.

– Nagyszerű érzés visszatérni. Elégedett vagyok. Csak egy órával a kezdés előtt tudtam meg, hogy számol velem az edző, és ott lehetek a keretben – mesélte Gera Zoltán. – Nehéz tíz hónap áll mögöttem, de gyorsan eltelt, és a legfontosabb, hogy jól érzem magam. Nincs probléma a térdemmel, erősebbnek érzem magam, mint valaha, így nem kell félnem a játéktól. Sokat és jól akarok futballozni, ez a legfontosabb most nekem. Remélhetőleg ismét csúcsformába kerülök. Nagyon erős a keret, nehéz visszakerülni a csapatba. De ha lehetőséget kapok, remélem, bizonyítani tudom, hogy még tudok futballozni. Jó labdarúgók alkotják a csapatot, meg kell küzdeni a kezdőbe kerülésért, de a versenyhelyzet mindenkinek jó tesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik