Hírek

Gera Zoltán megint megsérült

A WBA–Arsenal Ligakupa-meccsről még lemarad, de két héten belül ott lehet a társakkal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

„Gera Zoltán nagyon, nagyon közel van a visszatéréshez” – mondta a West Bromwich Albion hivatalos honlapjának Kevin Keen, az együttes másodedzője. „Zoli a múlt héten, edzés közben összeszedett egy kisebb sérülést, ami visszavetette a felépülését. Ennek ellenére, remélhetőleg George Thorne-nal egyetemben hamarosan rendelkezésre állhat az első csapatnál” – számolt be a tréner.

Gera januárban, egy QPR elleni FA-kupa mérkőzésen szenvedett súlyos térdsérülést, hosszú lábadozás után szeptember közepén a WBA tartalékjai között már pályára lépett, majd a Swindon Town elleni edzőmérkőzésen is lehetőséghez jutott.

A találkozót követően az egyik közösségi oldalon üzent is a szurkolóknak, kifejezve azon reményét, hogy már most szerdán visszatérhet tétmérkőzésen is a birminghami együttesbe, amely az Arsenallal meccsel a Ligakupában.

Filipovics Vladan, a játékos menedzsere a közelmúltban elárulta, véleménye szerint Gera a hollandok elleni október 11-i mérkőzésen akár a válogatott rendelkezésére is állhat.

Olvasói sztorik