Nemzetközi foci

Vége a Porto elképesztő sorozatának

54 veretlenül megvívott bajnoki után kapott ki Paulo Fonseca együttese.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!54 veretlenül megvívott portugál bajnoki mérkőzés után a Porto szombaton 1-0-ra kikapott az Academica otthonában a portugál pontvadászat 11. fordulójában.

Paulo Fonseca együttesének vesztét Fernando Alexandre okozta a találkozó 44. percében. A vendégek a második félidőben kétszer is eltalálták a kapufát, a hajrában pedig büntetőből egyenlíthettek volna, ám a végig remekül védő hazai hálóőr a tizenegyest is megfogta. Az utolsó percekben már Helton kapus is felfutott a szögleteknél, ám ez sem segített.

A Porto legutóbb 2012 januárjában hagyta el vesztesen a pályát bajnoki mérkőzésen, akkor a Gil Vicente otthonában kaptak ki 3-1-re. Azóta 54 bajnoki találkozón nem találtak legyőzőre.

A csapat azonban az utóbbi hetekben hullámvölgybe került, legutóbbi hat tétmeccsükből mindössze egyet nyertek meg.

A bajokat tetőzi, hogy vasárnap estére akár a harmadik helyig is lecsúszhat a tabellán a Porto, ugyanis a Sporting és a Benfica is beelőzhet, ha megnyeri soros bajnokiját. https://www.youtube.com/watch?v=p-2mv5qcH6o

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik