Nemzetközi foci

Balhé a Real Madridnál

Sergio Ramos Florentino Pérez után Carlo Ancelottival is összerúgta a port.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Könnyen lehet, hogy Sergio Ramos a szezon végén távozik a Real Madridtól, ugyanis összeveszett Florentino Pérez elnökkel és Carlo Ancelotti vezetőedzővel.

Ramost két korábbi edzője, a jelenleg a Chelsea-t irányító José Mourinho és a Manchester City-nél edzősködő Manuel Pellegrini is szívesen látná csapatában, mindkét tréner ugyanis belső védőt keres. Habár Pellegrini elsőszámú célpontja eddig a Real Madrid másik középső bekkje, Pepe volt, most úgy tűnik, Ramos elérhetőbb a manchesteri kékek számára.

Ramos szerdán alaposan megnehezítette csapata dolgát a Galatasaray elleni BL-meccsen, ugyanis a 26. percben a kiállítás sorsára jutott. A 27 esztendős spanyolnak ez már a 17. piros lapja volt madridi pályafutása során. Ancelotti ráadásul be is szólt Ramosnak, miközben az lefelé tartott a pályáról. A Real mestere azonban tagadta, hogy bármilyen nézeteltérés lenne köztük.

“Hibázott, de már nem tudunk változtatni ezen. Ez teljesen normális egy játékos életében. Sergio nagyon fontos láncszeme a csapatnak, ezt mindenki tudja” – mondta Ancelotti.

Ramos ráadásul a középhátvédek sorában Ancelottinál csak a harmadik, az idén főleg a jobb szélen, vagy – mint az El Clásicón láthattunk – védekező középpályásként szerepelt, pedig köztudott, hogy a védelem tengelyében érzi jól magát.

Korábban arról is szóltak a pletykák, hogy válogatottbeli védőpárja, Piqué csapattársa lehet a Barcelonánál, ám a katalánoknak 55 millió euróba fájna Ramos szerződtetése, Angliába minden bizonnyal kevesebb pénzért is elengednék.

Ramos a nyáron a klub elnökével, Florentino Pérezzel is összebalhézott, ugyanis az nemet mondott fizetésemelési kérelmére. Emiatt állítólag augusztus óta nem beszélnek egymással a felek.

A Real Madrid játékosai csütörtökön kapták meg új autóikat az Auditól, az eseményen pedig az élelmesebbek azt vehették észre, hogy Ramos feltűnően kerülte Pérezt.
Ramos szerződése egyébként 2017 nyaráig érvényes a királyiaknál.

Olvasói sztorik