Nemzetközi foci

Real: Alonso közel a hosszabbításhoz

A spanyol középpályásnak három feltétele van.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Marca információi szerint a Real Madrid és Xabi Alonso is hajlik a megállapodásra, így a rutinos középpályás hamarosan meghosszabbíthatja a szerződését a „Királyiakkal”.
A 31 éves labdarúgó nemrég épült fel lábtöréséből, ám azóta biztos pont Carlo Ancelotti együttesében, így nem lenne meglepő, ha a közös folytatás mellett döntene, és új kontraktust kötne a jelenlegi, 2014 nyarán lejáró helyett.
Alonsónak a hírek szerint három feltétele van. Először is két éves szerződést szeretne kötni, további opciók nélkül. Másodszor szeretné, ha megemelnék a jelenlegi 4,5 millió eurós fizetését, úgy hogy abból adózás után is legalább 5 millió euró a zsebében maradjon évente. A harmadik feltétel kevésbé a klubon, mint magán a játékoson múlik: ha fizikálisan úgy érzi az idény végén, hogy képtelen a Real színeiben csúcsteljesítményt nyújtani, akkor szabadon szeretne távozni.
Spanyol források szerint a három feltétel közül egyedül a fizetés okozhat némi problémát a Real vezetőségének, ám hajlanak a kompromisszumra.

Olvasói sztorik