Nemzetközi foci

Gerrard a visszavonulást fontolgatja?

A Liverpool menedzsere szerint közeleg a búcsú ideje.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Brendan Rodgers, a Liverpool FC menedzsere szerint a klub ikonikus alakja, Steven Gerrard a jövő évi világbajnokságot követően bejelentheti visszavonulását a válogatottból. A 33 esztendős labdarúgó 2000-ben mutatkozott be a “Háromoroszlánosoknál” és azóta 107 mérkőzést húzott le a nemzeti tizenegyben.
“Úgy érzem, az idei lehet Gerrard utolsó éve a válogatottban, a vb-t követően pedig a több pihenés érdekében felhagy ezzel a feladatával” – idézi a “Vörösök” menedzserét a talkSPORT.
A középpályás a brazíliai világbajnokság idején már túl lesz 34. születésnapján, a következő nagy válogatott megmérettetés, azaz a 2016-os Európa-bajnokság idejére pedig már a 37. életévében fog járni, így aligha lehet célja addig segíteni az angolokat.
A kérdés az, ha valóban lemondja a válogatottságot, vajon a Liverpoolnál még hány évig marad? Rodgers bizakodó, és reményei szerint Gerrard hamarosan hosszabbítani fog klubcsapatával, ahol jelenlegi szerződése 2015 nyaráig szól.
“Ezen biztos, hogy elgondolkozott már ő is. Maldini és Zanetti példája adott, ők még hosszú ideig játszottak a válogatottság lemondása után is, de ez ritka, csak kevés játékos tesz így. Abban viszont biztos vagyok, bármeddig is maradjon a klub kötelékében, amikor lehetőséget kap majd, mindig a maximumot igyekszik majd nyújtani a pályán” – nyilatkozta a Pool menedzsere.

Olvasói sztorik