Nemzetközi foci

Real: hivatalos érdeklődés Suarezről

A Real Madrid hivatalosan is megkereste a Liverpoolt, hogy érdeklődjön Luis Suarezről.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A spanyol csapat kiváló szélsőkkel rendelkezik, azonban a középcsatár poszton a két fiatal támadójukon kívül csak Benzema bevethető. A madridiak megszabadulnának a francia támadótól, így mindenképp szükségük lenne egy igazán gólerős játékosra.
A Liverpool januárban nem hajlandó megválni egyik legnagyobb értékétől, leghamarabb jövő nyáron akarnak tárgyalni. A spanyolok jelenleg pénzhiányban szenvednek, hiszen óriási összegeket költöttek el a nyáron, és a liverpooli alakulat is jól szerepel a bajnokságban.

Amennyiben Benzema formája nem javul, az eladásából befolyt pénz kezdő tőkének nem is lenne rossz egy új csatár szerződtetésére. Suarez mellett Falcaót és Lewandowskit is figyelik, de a legnagyobb esély mégis csak az uruguayi megszerzésére mutatkozik.
Ha a szezon végén a Liverpool nem végez BL-indulást jelentő pozícióban, szinte kizárt, hogy meg tudják tartani a gólvágót. Az Arsenal ezen a nyáron 40 millió fontot tett volna le Suarezért, ám Brendan Rodgers akkor kevesellte ezt az összeget.

Olvasói sztorik