Nemzetközi foci

MU: 50 millió a hibák kijavítására

A Manchester United vezetősége plusz forrásokat biztosít David Moyes számára januárban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A “Vörös Ördögök” rendkívül gyengén kezdték a szezont, hat fordulót követően csupán a tabella 12. helyén állnak két győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel, valamint így megszerezett hét pontjukkal, míg a listavezető Arsenal már 15 egységet számlál a neve mellett.
Nehezebben nem is indulhatott volna David Moyes első menedzseri éve a Unitednél. A nyári átigazolási időszakban szinte minden kiszemeltjéről, így Cesc Fabregasról, Thiago Alcantaráról, Daniele de Rossiról, Fabio Coentraóról, Leighton Bainesről és Ander Herreráról is. A transzferablak zárulta előtt egyedül Marouane Fellainit sikerült Manchesterbe csábítani.
A klub vezetősége látván a gyenge eredményeket a Guardian értesülései szerint 50 millió fontot különített el Moyes számára, hogy ebből az összegből télen megerősítse keretét, és helyrehozza a nyáron elkövetett hibáit.
A lap szerint januárban skót tréner újabb próbát tesz az Atletic Bilbaónál Herrera megszerzésére, illetve a Southampton balhátvédjének, Luke Shaw-nak és a portói középhátvéd, Eliaquim Mangalának a szerződtetésére.

Olvasói sztorik