Nemzetközi foci

A Bayern simán verte Husztiékat

Szalai náthásan is kihagyhatatlan volt. Hajnal gólt szerzett. Itt a szerdai légiós-körkép!

Kapcsolódó cikkek

Német Kupa, 2. forduló
Bayern München – Hannover 96 4-1 (2-1)
München, Allianz Arena.
Bayern: Neuer – Rafinha, Van Buyten, Dante, Contento (Kirchhoff, 81.) – Schweinsteiger (Alaba, 68.), Lahm – Müller, Kroos, Shaqiri – Pizarro (Ribéry, 65.)
Hannover: Zieler – Sakai, Marcelo, Sané, Pocognoli – Andreasen (Schmiedebach, 71.), Stindl – Bittencourt (Kadah, 78.), Huszti, Prib (Schlaudraff, 46.)- Ya Konan
Gólszerzők: Müller (17., 64.), Pizarro (22.), Ribéry (78.) ill. Ya Konan (37.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bayern München sima, 4-1-es sikert ért el a Német Kupában a Hannover ellen. A vendégeknél kezdőként lépett pályára Huszti Szabolcs, ám a magyar karmester sem tudott segíteni csapatán.

A bajorok már a 17. percben megszerezték a vezetést, Shaqiri beívelését követően Müller sodorta testtel a kapuba a labdát, majd a 22. minutumban Pizarro bólintotta a hálóba Dante labdáját (2-0).

A folytatásban kissé leült a Bayern, ezt kihasználva a Hannover többször is veszélyeztetett, előbb Huszti sistergős szabadrúgása, majd Ya Konan közeli labdája okozott némi izgalmat a hazai kapu előtt, ám Neuer védeni tudott. Nem úgy a 37. percben, amikor Ya Konan újabb helyzetét értékesítve szépíteni tudott (2-1).

Fordulást követően azonban hiába próbálkozott a vendégegyüttes, közel sem tudott olyan veszélyes lenni, mint az első játékrész során, míg a “bőrnadrágosok” a 64. minutumban Müller révén ismét kétgólosra növelték a fórt. A kegyelemdöfést a csereként beálló Ribéry adta meg a Hannovernek az összecsapás 78. percében (4-1).

A kisebb megfázással küzdő Szalai Ádám is kezdőként kapott lehetőséget a Német Kupában. Együttese, a Schalke 04 a harmadosztályú Darmstadt otthonában lépett pályára és aratott 3-1-es győzelmet. A magyar csatárt a 75. percben kapta le Jens Keller edző.

A három pályára lépő magyar közül Hajnal Tamás lehetett a legboldogabb. Az Ingolstadt magyar karmestere csapata első gólját jegyezte az FSV Frankfurt otthonában 2-0-ra megnyert összecsapáson.

A 3. Ligában szereplő Osnabrück, soraiban Nagy Dániellel szenvedett 1-0-s vereséget az Union Berlintől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik