NB III

NB III: tizenegy mezőnyjátékosa van a bajnokesélyesnek

Érden igencsak megfogyatkozott a létszám.

Nincs egyszerű dolga Limperger Zsoltnak, az Érdi VSE vezetőedzőjének, hiszen sérülés miatt biztosan nem számíthat Honti Attilára, eltiltását továbbra is tölti Bozsoki Imre, de mellettük az FC Ajka elleni mérkőzésen kiállított Csiszár Zoltánt és Pintér Nikolát is egy-egy meccsre tiltotta el a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága, valamint a mérkőzésen Melczer Vilmos begyűjtötte szezonbeli ötödik sárga lapját, ami azt jelenti, hogy rá sem számíthat a szakvezető – írja az NB III Nyugati-csoportjában második helyezett Érdi VSE honlapja.

Hét közben Németh Gábor Vince ismét lebetegedett, így az ő játéka is erősen kérdésessé vált a Gyirmót FC Győr II ellen. A felnőtt csapatnak így jelenleg tizenegy hadrafogható mezőnyjátékosa van: Ország Péter, Hegedűs Norbert, Ebedli Zoltán, Kónya Benjámin, Pallagi Botond, Koós Gábor, Kelemen Patrik, Tárkányi Gergő és Balázsovics Máté, Gyurácz Bálint és Palásthy Norbert, míg a kapuban Kertész Ferenc, Borek Norbert és Nagy Endre is bevethető.

– Először is azt várom, hogy meglássam, milyen összeállításban tudunk játszani, hiszen tizenegy mezőnyjátékosunk van jelen pillanatban, úgyhogy ezt kell megoldanunk elsősorban. De ők úgy fognak kimenni, hogy mindent megtesznek a győzelemért. Nyerni szeretnénk – fogalmazott a mérkőzéssel kapcsolatban Limperger Zsolt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik