NB III

NB III: lemondott Őze Tibor

Vezetőedzőt vált a Gyulai Termál.

A Baktalórántháza elleni Magyar Kupa-kiesés után lemondott a Várfürdő-Gyulai Termál FC vezetőedzője, Őze Tibor. A szakember azt követően köszönt el a csapattól, hogy már hetek óta eltiltott, így nem is lehetett ott a kispadon a legutóbbi vereség alkalmával sem.

– A Baktalórántháza elleni vereség után jeleztem a vezetőségnek, hogy ezt nem csinálom ilyen formában – mondta a Rangadó.hu-nak a hetek óta eltiltását töltő tréner. – Hosszabb ideje el vagyok tiltva, és még négy meccsen nem ülhetnék a kispadon, a nézőtérről viszont nem tudom irányítani a csapatot. Utóbbit nem tudtuk megoldani, így úgy éreztem, a csapat látja kárát ennek a helyzetnek, azt viszont nem szeretném, hogy olyan kilátástalan helyzetbe kerüljön az együttes, amit a tavaszi idényben már nem lehetne helyrehozni. Az eredeti megállapodásomat az elnök úrral félévkor tárgyaltuk volna újra, de mivel hosszú időre eltiltottak, az együttes érdekeit szem előtt tartva megelőztem ezt. Erőnlétileg és a játékrendszert illetően is jó állapotban lévő csapatot hagyok hátra, csak a helyzetkihasználáson kell javítani.

Őze Tibor hozzátette, nyitott az új feladatok iránt, és hamarosan ismét munkát vállal – azt azonban még nem tudja, hogy hol. A szakember addig sem marad teljesen munka nélkül: jelenleg is a gyulai Grosics Akadémia utánpótlás szakmai igazgatói posztját tölti be.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik