NB III

Új szelek fújnak Nyíregyházán

Vállalatszerű működési struktúra valósul meg az NB III-as Spartacusnál. Egy új pozíció is létrejön, Nagy Sándor lesz a sportigazgató.

Kapcsolódó cikkek

Új szervezeti felállásban működik a jövőben az NB III-as Nyíregyháza Spartacus. Az átalakítással a legfontosabb cél az volt, hogy egy vállalatszerű szerkezet jöjjön létre, pontosan meghatározott feladatokkal, hatáskörökkel – számolt be a fejleményekről a klub a Facebookon.

Ez alapján egy három fős elnökség irányítja a jövőben a klubot. Révész Bálint mint elnök, Brekk János mint alelnök és Ökrös András mint ügyvezető. Utóbbi felel a napi ügyek intézéséért, de hozzá tartoznak a pénzügyi és a jogi feladatok is. A labdarúgó stratégiát és az utánpótlást komplexen Brekk János felügyeli és irányítja, míg a stratégia végrehajtásáért és tervezéséért a sportigazgató felel. Utóbbi pozícióba Nagy Sándort nevezte ki a klub.

A Szpari korábbi játékosa eddig a Nyíregyházi Sportcentrumnál dolgozott, a jövőben pedig az ő tervei alapján zajlik az egyéni képzés, a tehetségkutatás és az utánpótlás-nevelés is. Ehhez minden szükséges végzettséggel és pro licensszel is rendelkezik. A szakmai stáb munkáját is felügyeli, ahol nincs változás, továbbra is Mátyus János vezetőedző irányításával készül a csapat.