NB II

A Csákvár házi gólkirálya Zalaegerszegre igazol

Ezt éppen a ZTE elleni bajnoki előtt jelentette be a támadó.

Az NB II hétvégi fordulójában a hatodik helyen álló Aqvital FC Csákvár fogadja az éllovas ZTE FC-t, a hazai csapat azonban nem a legkedvezőbb előjelekkel várja az összecsapást – derül ki az aqvitalfc.hu oldalról. Ha már magyar foci: az megvan, miért akadt ki csúnyán Fábregas a Vidi-meccs után?

Vírusos betegség söpört végig a csapaton, sajnos vannak olyan játékosok, akik még tegnap sem tudtak edzeni – felelte Szijjártó István vezetőedző. – Ha ehhez még hozzáveszem, hogy Farkas Aurél öt sárga lap miatt nem léphet pályára, tényleg főhet a fejünk az összeállítást illetően. Ráadásul egy nem várt távozás is komoly fejtörést okoz a Zete elleni meccs előtt: házi gólkirályunk, Bobál Gergely bejelentette, hogy a téli átigazolási időszakban távozik, miután mindenben megegyezett a Zalaegerszeggel… Erről a mai edzésen tájékoztatom a játékosokat. Remélem, mindez nem zavarja meg a fejeket, s mindenki szokásához híven, odateszi magát.

A huszonhárom éves támadó remek szezont fut, húsz fellépésén nyolc gólnál és három gólpassznál jár a csákváriaknál. A vezetőedző a hivatalos honlapnak azt is elmondta, csak akkor van esélyük jó eredmény elérésére, ha “kihegyezve, élesen” lépnek pályára.

A ceglédi meccs első hatvan percében mutatott játékkal kudarcra vagyunk ítélve. Azt a formánkat kell kilencven percen keresztül hozni, amit legutóbb az utolsó fél órában produkáltunk, s akkor szépen búcsúzhatunk az esztendőtől – zárta Szijjártó.

címlapfotó: aqvitalfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik