NB II

Nem számítottak rá – megszólalt a csapatától elküldött két magyar válogatott játékos

Debreceni Andrással és Koltai Tamással is szerződést bontott az ETO.

Megírtuk: egyszerre két magyar válogatott játékost küldött el a csapata, amikor Magasföldi József, Hamar Ádám és Baracskai Roland mellett Debreceni Andrással és Koltai Tamással is szerződést bontott az NB II-ben csak a tizedik helyen álló WKW ETO FC Győr.

A 29 éves Debreceni a magyar válogatottban egy mérkőzésen lépett pályára 2012-ben, míg a 31 éves Koltai 2008 és 2013 között 12 alkalommal játszott címeres mezben.

A klub részéről Soós Imre, az ETO ügyvezetője mondta el a furcsa okokat.

A Kisalföld napilapnak az érintettek is nyilatkoztak. Debreceni András úgy érzi, amit tudott, megtett az ETO-ért.

Nagyon megszerettem a klubot, a várost, sajnálom, hogy így alakult. Nem így terveztem és gondolom, a másik négy társam sem, de el kell fogadnunk, ha a klubvezetés másik utat választott. Kívánom, hogy minél előbb sikerüljön elérni a célt, és jusson fel az NB I-be az ETO. Szerencsére sok csapattól kerestek, de mivel még mindenhol tart a bajnokság, várhatóan csak annak végén lesz döntés arról, hogy hol folytatom a pályafutásom – mondta.

Koltai Tamást, aki a Rába partján nevelkedett, és 2013-ban bajnok lett a zöld-fehérekkel, váratlanul érte a döntés.

Nagyon meglepett, egyáltalán nem számítottam rá – fogalmazott a 12-szeres válogatott középpályás. – Egyelőre nem tudom, hol folytatom a pályafutásom, nincs még konkrét ajánlatom. Ha már így adódott, az év hátralévő részében a családommal szeretnék a lehető legtöbb időt eltölteni. Ami biztos, még nem szeretném abbahagyni a futballt – szögezte le Koltai.

Címlapkép: Debreceni András (jobbra) nem tervezte a váltást. Fotó: Kisalföld

Olvasói sztorik