NB II

Lipcsei bekeményít, pénzbüntetéssel próbálja javítani az egyéni hibákat

A hibák után fizetendő összeg egy közös kasszábba kerül, amit aztán csapatépítő programokra fordítanak.

A Soroksár az utolsó négy mérkőzése óta nem tudott nyerni. Lipcsei Péter, a csapat vezetőedzője a klub honlapján közzétett interjújában elmondta, mi lehet a legfőbb oka az utóbbi idők gyengébb szereplésének:

Sajnos azt kell mondanom, elfogytunk a végére – kezdte visszatekintőjét Lipcsei Péter. – Frőhlich Roland és Huszák Tamás már korábban kidőlt a sorból, Lakatos István lebetegedett, Orosz Márkra előre láthatólag idén már nem is számíthatok, valamint Molnár Róbert és Albert Ádám is maródi lett. Utóbbinak az orvosi stáb max 30 percet engedélyezett csereként beszállva a Békéscsaba ellen. Összesen tizenhat játékosunk maradt, s ezt az erőltetett menetet így nehéz volt végig csinálni. Mindent figyelembe véve, le a kalappal a fiúk előtt, hogy egyáltalában így kijöttünk a sorozat.meccsekből.

A Ferencváros korábbi legendája arról is beszélt, rengeteg egyéni hibát vétenek a játékosai, így már azon gondolkodik, hogy radikális, pénzbüntetésen alapuló rendszert vezetne be:

Súlyos egyéni hibák eredménye, hogy hátrányba kerülünk, s ezek mellett már én sem tudok elmenni szó nélkül. Pontrúgásoknál rendre lemaradunk a kiosztott emberről, kapusunk kezéből kipattan a labda és még sorolhatnám azokat a bakikat, melyek nem férnek bele. Annak idején Garami Józsi bácsi vezette be nálunk, hogy a súlyos hibát vétőnek formális büntetést kellett fizetni. Most én is ezzel próbálkozok. A büntetéspénz a csapatkasszába kerül, melyet aztán csapatépítő programokra fordítunk.

Nemrégiben edzőváltás történt a Soroksár NB II-es riválisánál, ráadásul igazi visszatérőről beszélhetünk.

Címlapkép: Soroksár SC Facebook

Olvasói sztorik