NB II

Egyszerre négyet igazolt a bajnokesélyes

Tovább erősít az élcsapat.

Az elmúlt hetekben folyamatosan tárgyalt a Nyíregyháza Spartacus vezetése a játékosokkal, és több labdarúgóval már meg is állapodott.

Gulyás Máté 2020-ig szóló szerződést kötött az NB II-es klubbal. A Vác FC-től érkező védekező középpályás az elmúlt idényben 34 bajnoki meccsen szerepelt, mindig kezdőként. Négy gólt szerzett, és a magyar mezőny egyik legkeményebb játékosának tartják. Volt a Pécs és az Újpest labdarúgója is, de rövid ideig Ausztriában is légióskodott.

Fadgyas Tamás az MTK-tól igazolt Nyíregyházára. A 22 éves kapus kettő plusz egy évre írt alá. A kék-fehéreknél nevelkedett, és az elmúlt idényben hétszer volt kezdő a fővárosiaknál.

Nagy József a jobb oldalon és középen vethető be hátvédként. A tapasztalt játékos Pécsett szerepelt éveken keresztül az élvonalban, de futballozott a Ferencvárosban, Kecskeméten, a Győri ETO-ban és Mezőkövesden is. Szerződése két évre szól.

Egy fiatal, saját nevelésű labdarúgóval is profi szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus vezetése: Kulcsár Hunor az U19-es csapatban futballozott eddig, de már bemutatkozott az első csapatban is felkészülési mérkőzésen.

 

forrás és nyitókép: nyiregyhazaspartacus.hu

Olvasói sztorik