NB II

Aki jövőre fel akar jutni az NB I-be, igazolja le ezt a játékost

Ő a garancia a sikerre?

Érdekes sorozatot osztott meg hivatalos oldalán a Kisvárda Master Good Heffler Norbertről, aki három év alatt három feljutásnak lehetett részese: a Mezőkövesd és a Balmazújváros után zsinórban harmadik csapatával ünnepelheti meg az NB I-es tagságot. Mint ismert, a várdaiak már biztosan az NB II második helyén végeznek a 2017-18-as idényben, így a következő szezont az élvonalban kezdik.

A Fradi vezérigazgatója szerint nyolc pont úszott el a játékvezetők miatt
Orosz Pál kritizálta az NB I-es sípmestereket, az MLSZ-nek is üzent.

– A Mezőkövesddel kiharcolt feljutás után előbb Nyíregyházára kerültem kölcsönbe, aztán a tavaszi szezonra Balmazújvárosba, ahol ugyancsak NB I-be jutott csapatnak lehettem tagja – mesélte pályafutása utóbbi éveiről Heffler Norbert. – Amikor Kisvárdára kerültem, akkor nem elsősorban abban gondolkodtam, hogy akár folytatódhat is ez a sorozat, de aztán egészen szépen alakultak a dolgok, és megérdemelten jutottunk fel.

Heffler szerződése a nyáron jár le a Kisvárdánál, az interjúban megjegyzi, hogy egyelőre semmit nem tud a folytatásról. Ha esetleg úgy alakul, hogy a középpályás távozik Kondás Elemér csapatától, akkor nem kell mást tennie egy feljutásra vágyó NB II-es együttesnek, mint szerződtetnie őt.

Heffler zsinórban a harmadik feljutást ünnepelhette. Fotó és címlapfotó: Kisvárda FC Facebook
Olvasói sztorik