NB II

„Ez az utolsó lehetőségünk bennmaradni”

Szorul a hurok a sereghajtónál.

Három fordulóval a magyar bajnokság vége előtt két pont a sereghajtó Balmazújváros hátránya a jelenleg bennmaradó-helyen álló Vasassal szemben.

A hajdúságiak szombaton megyei rangadót játszanak, hiszen a bronzéremre hajtó Debrecent fogadják.

Talán ez az utolsó lehetőségünk bennmaradni az első osztályban, e szerint is készülünk az összecsapásra. Itt már mindegy, hogy megyei rangadó, és a Loki jön, vagy más csapat, úgy kell hozzáállnunk, hogy pontokat kell gyűjtenünk. Nem azt kell néznünk, ki az ellenfél, hanem, hogy pontokra van szükségünk ‒ szögezte le a klub honlapján Szamosi Tamás másodedző.

Hozzátette, már Zsiga Ervin és Bachana Arabuli is teljes intenzitással tud edzeni, rájuk már számíthatnak a rendkívül fontos mérkőzésen.

nyitókép: facebook.com/BalmazKamillaGyogyfurdo

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.