NB II

Megúszta a kölcsönadást a tapasztalt csatár

Az edzőmeccsen bizonyította az edzői döntés helyességét.

A másodosztályú Nyíregyháza csütörtökön 1-0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli Balmazújvárost. Rezes László a második félidőben lépett pályára, és előbb gólpasszt adott, majd egy perccel később hatalmas kapufát lőtt.

Elbert Gábor sportszakmai ügyvezető a klub pénteki sajtótájékoztatóján emlékeztetett, hogy Rezes korábban húzóembere volt Spartacusnak és tagja a legutóbb Lucsánszky Tamás vezetésével NB II-t nyert csapatnak, ám az őszi szezon második felében nem mutatta régi formáját.

‒ A Szpari szakmai stábja ekkor úgy gondolta, hogy segíthet neki megújulni, ha más csapatban kezdi a 2018-as esztendőt. A több megkeresés ellenére a vezetőedző végül úgy döntött, a legjobb megoldás, ha továbbra is elismerve a labdarúgó kiemelkedő képességeit, megpróbálják közösen újraépíteni a kiváló támadó formáját és karrierjét, bízva abban, hogy idővel ismét örömöt okozhat majd a nyíregyházi szurkolóknak, ahogy tette ezt már az NB I-ben, az NB II-ben, sőt az NB III-ban is ‒ magyarázta a klubvezető.

Olvasói sztorik