NB II

Hiába túrták a játékosok is a havat, elmarad a hétvégi bajnoki

Legyőzte az időjárás a ceglédieket. Kilenc meccs már biztosan elmarad.

Kapcsolódó cikkek

Az NB II-es forduló kapcsán reggel megírtuk: nem halasztják el központilag a hétvégére tervezett fordulót, erről határozott az MLSZ versenyigazgatósága. Később arról számoltunk be, hogy a Cegléd a játékosok segítségével próbálta olyan állapotba hozni albertirsai albérletét, hogy tudják fogadni a Mosonmagyaróvárt. Nos, nem sikerült.

„Klubunk egész héten keményen dolgozott, hogy az albertirsai pályát alkalmassá tegye a vasárnapi MTE 1904 elleni mérkőzés megrendezésére. A hét során még a felnőttcsapat játékosai és szakmai stábja is lapátot ragadtak, hogy letakarítsák a havat a pályáról. Minden igyekezetünk ellenére a pálya az extrém időjárási viszonyoknak köszönhetően nincs megfelelő állapotban a mérkőzés megrendezéséhez, aminek megfelelően a Magyar Labdarúgó Szövetséghez fordultunk a forduló elhalasztását kérve. Hasonlóan több csapathoz, mint például a Zalaegerszeg vagy a Mosonmagyaróvár. Az MLSZ versenybizottsága kora délután azt a döntést hozta, hogy amennyiben a csapatok megegyeznek egymással, akkor a mérkőzés elhalasztható. A Ceglédi VSE és a Credobus Mosonmagyaróvár megegyezésének értelmében a vasárnapi mérkőzés elmarad. Pótlásra a Magyar Labdarúgó Szövetség által meghatározott időpontban, április 11-én szerdán, kerül sor” – írja a ceglédi honlap.

Elmarad emellett a Siófok–Zalaegerszeg, a Vác–MTK, a Budafok–Kazincbarcika, a Budaörs–Soroksár, a Csákvár–Győr, a Nyíregyháza–Dorog, a Békéscsaba–Sopron és a Gyirmót–Kisvárda is. Mindez azt jelenti, hogy csak a Szolnoki MÁV–Szeged 2011 találkozó megrendezésére van esély.

Fotó: Ceglédi VSE

Siófokon sem játszanak

Olvasói sztorik