NB II

Újpestről és Felcsútról erősített a ZTE – hivatalos

Alaposan átalakul a zalai csapat kerete.

Az Újpest FC hivatalos beszámolójából kiderül, hogy a klubnak négy kapusból csak három maradt, miután rutinos portásuk, Kovács Zoltán hosszú lila-fehér évek után másik csapathoz igazolt.

– Szeretném mindenkinek megköszönni az itt eltöltött éveket. Úgy érzem, sok új barátra tettem szert mind a játékostársak, mind pedig a klubnál dolgozók személyében. Kicsit sajnálom, hogy nem tudtam annyi meccsen bizonyítani, amennyin én valójában szerettem volna. Nyilván ez is közrejátszott a döntésemben, de az egész újpesti családnak sok sikert kívánok a jövőben. Rám most egy új kihívás vár – nyilatkozta a búcsúzó kapus.

Áll a bál!
Ronaldo ultimátumot adott a Real Madridnak

Mindeközben a másodosztályú ZTE FC a következőket erősítette meg hivatalos oldalán: „csatlakozott a kerethez az Újpestről érkező Kovács Zoltán, a rutinos kapus két és fél éves szerződést írt alá klubunkkal. A 33 éves játékos eddig 63 mérkőzésen védett a magyar élvonalban, 2011 és 2015 között pedig a ciprusi első osztályban (Arisz Limasszol és Nea Szalamina ) és a Dinamo Bukarestben légióskodott.”

A hálóőr mellett a Puskás Akadémiától érkező Hudák Martin szintén bekapcsolódott a munkába, ő is két és fél éves megállapodást kötött a zalaikkal.

Fodor Ákos is megérkezett Kisvárdáról, a fiatal játékos fél évre került kölcsönbe a ZTE FC-hez, a további hosszabbítással kapcsolatos opciós lehetőséggel.

Kovács Zoltán távozott Újpestról és a ZTE-hez írt alá Fotó: ujpestfc.hu
Olvasói sztorik