NB II

Élvonalba igyekvő ellenfelétől vesz kölcsön játékost a ZTE

Fél évre érkezik az erősítés.

A Kisvárda Master Good fél évre, 2018. június 30-ig kölcsönadja a szintén NB II-ben szereplő Zalaegerszegi TE FC-nek (amely a Kisvárda ellenfele lesz az első tavaszi meccsen, február 25-én) Fodor Ákost. A bal oldali védő 1997-es születésűként még beleesik a „fiatalszabályba”, az ősszel tíz meccsen jutott lehetőséghez, egy gólt szerzett, a Cegléd elleni idegenbeli mérkőzésen – írja a kisvardafc.hu.

A tél magyar átigazolása:
Huszti Szabolcs hazatért

– Ákos bal oldali védőként jöhet számításba, azon a poszton viszont Jánvári Gábor és Rados Protic érkezésével megerősödtünk, így a fiatalok szerepeltetése más szerepkörben jön majd számításba. A fiatal játékosnak most szüksége van arra, hogy játéklehetőséghez jusson, ez Zalaegerszegen jobban megvalósulhat, ugyanakkor nem mondtunk le róla, figyelni fogjuk a teljesítményét – indokolta a döntést Révész Attila sportigazgató.

Hír még a Kisvárdánál, hogy több U19-es korú játékossal együtt Ivan Vezdel (1998-as születésű) Nyírbátorban vesz részt próbajátékon. Abban is döntés született klubvezetői szinten, hogy az NB I-be jutás esetén a klub élni fog a jogával, és elindítja második számú csapatát a megyei I. osztályban.

Fodor Ákos a ZTE-hez kerül Fotó: kisvardafc.hu

Olvasói sztorik