NB II

Öten távoznak Zalaegerszegről

Hétfő reggel megkezdte a felkészülést a másodosztályú együttes.

Hétfő reggel 8-kor a ZTE FC játékosai idén először találkoztak a stadionban, hogy megkezdjék a felkészülést a tavaszi szezonra – írja a klub honlapja.

Ezt olvastad már?
Zidane dühösebb volt, mint valaha

Horváth Károly szakmai igazgató mellett Artner Tamás vezetőedző neve eddig is ismert volt, Székely Tibor pályaedző és Házi László kapusedző viszont a mai naptól lett tagja a szakmai stábnak.

Felipe Matos edzővel, további munkájával kapcsolatban még zajlanak a tárgyalások. Vlaszák Géza az utánpótlás kapusedzők szakmai munkáját koordinálja, illetve az U17-es csapat edzője lesz.

Tomas Dubek, Szabó Marek és Kertész Tamás szabadon igazolható, ők ma a kerettől külön edzettek. Végh Gábor fél évre egy másik csapathoz kerül kölcsönbe. Ágoston Donát másfél évre kölcsönbe kerül Ceglédre. Az még kérdéses, hogy közvetlenül a zalaegerszegiektől, vagy először a Bp. Honvéd, esetleg a Paks NB I-es keretéhez csatlakozik, és tőlük igazol majd a ceglédi csapatba.

Több játékostól is elköszöntek Zalaegerszegen Fotó: www.facebook.com/ztefc.hu

Króner Martin visszatér Vácról, szerződése a ZTE FC-vel nyáron járna le, a hosszabbításról tárgyalnak a játékossal. Szintén visszatér Macher Dávid Andráshidáról.

Új játékosok a héten még biztosan nem várhatóak, jövő héten viszont többen is csatlakozhatnak a kerethez, mint ahogy a távozók listája sem végleges, további változások várhatóak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik