NB II

Műtétje után visszatérésre készül válogatott védőnk

Forró Gyula hamarosan Angliába utazik, utána azonban a Nyíregyházára koncentrál.

Tavasszal az NB II-es Nyíregyháza erőssége lehet Forró Gyula. Már ősszel az lehetett volna, ám eltiltás és sérülések miatt csak kilenc bajnokin és egy kupameccsen lépett pályára. A Puskás Akadémiától érkezett, háromszoros válogatott védő az egyik tréningen megsérült, a térdét fájlalta. Nem úszta meg a műtétet, november végén Siófokon kés alá feküdt a játékos – írja a szon.hu.

– A térdemben a porc hátsó részén leszakadt egy darab, azt kellett eltávolítani az altatásban végzett operáció során. Tíz napig injekcióztam magam, aztán kezdődhetett a gyógytorna. Eleinte voltak még a műtét miatt kisebb fájdalmaim, és nehezebben hajlott a lábam, de nem volt komplikáció. A kontrollvizsgálat szerint minden rendben van, így a megbeszéltek alapján megy a rehabilitáció. A gyógytorna mellett a szobakerékpár is előkerült, ma pedig már futottam is – tudták meg csütörtökön a játékostól.

Ezt olvastad már?
Váltás előtt: mutatjuk a legkapósabb NB I-es kulcsembereket

– Megmondom őszintén, van még lemaradásom bőven, hiszen két hónap azért két hónap, de rosszabbra számítottam. Egyébként pedig már nagyon hiányzott a futás. Az elején kicsit furcsa volt a térdemnek, de aztán bemelegedett. Egyébként itthon vagyunk a szüleimnél Tótkomlóson, Nyíregyházára már január harmadikán visszamegyek, mert ott folytatom az egyéni edzéseket. Nagyon remélem, hogy kilencedikén a többiekkel kezdhetem el az alapozást, vagy legrosszabb esetben a hónap közepén az edzőtáborozáson.

Addig még azért lesz egy igencsak említésre és irigylésre méltó programja a játékosnak valamint a feleségének, aki egyébként a nyíregyházi színházban táncol.

– A karácsonyi ajándékunk egy rövidke londoni utazás. Az én kedvemért szombaton megnézzük a Manchester United–Southampton bajnokit, a feleségem ajándéka pedig, hogy szilveszterezni is ott maradunk – árulta el Forró Gyula.

Fotó: mlsz.hu
Olvasói sztorik