NB II

A ZTE elnöke: „Nem ígértem, hogy minden meccsen nyerünk”

Neki sem mindig tetszik a játék, sőt...

Hétfőn menesztették a Zalaegerszeg vezetőedzői posztjáról Zoran Szpisljakot, mert a csapat 19 fordulót követően csupán a 13. helyen áll az NB II tabelláján.

Ezt olvastad már?
Honvéd-balhé: kiderült, miért rúgták ki a válogatott védőt

Végh Gábor, a ZTE FC többségi tulajdonosa a klub honlapjánfejtette ki álláspontját a döntés után.

– Az őszi szezonban a csapat építésében nem tudtuk azt az utat folytatni, amit három évvel ezelőtt elkezdtünk, annak ellenére, hogy jelentős erősítésnek szánt játékosokat igazoltunk a nyáron. Új vezetőedzővel vágtunk neki a szezonnak, akit én választottam azért, mert felkészült, jó szakembernek tartottam és tartok ma is. Azonban látni kell, hogy valami nem működik, ezért változásra van szükség.

Hangsúlyozta, a játékosok és a vezetők is felelősek, ő maga is levonja a tanulságokat, és azon dolgozik, hogy megtalálja a céljaikhoz és a csapathoz legjobban illő szakembert.

Ősszel végig botladozott a Zalaegerszeg Fotó: www.facebook.com/ztefc.hu

– Őszintén mondom önöknek, az én elképzeléseimet sem váltotta valóra a csapat, nekem sem mindig tetszik a játék, sőt… Csak én önökkel ellentétben nem tehetem meg, hogy ne szeressem a csapatot, a távollétemmel tüntessek, fejezzem ki a nemtetszésemet, hiszen amikor ide jöttem azt vállaltam, hogy 10-én fizetés van. Azt nem ígértem, hogy minden meccsen nyerünk, azt csak nagyon szeretném – tette hozzá Végh Gábor.

Olvasói sztorik