NB I

Honvéd-balhé: kiderült, miért rúgták ki a válogatott védőt

Nem csoda, hogy mennie kellett az alapembernek.

Ahogyan azt korábban megírtuk, az NB I-es címvédő Budapest Honvéd fegyelmi okok miatt rendkívüli felmondással megszüntette játékosa, Akeem Latifu szerződését 2017. november 23-i dátummal. A kétszeres nigériai válogatott játékos július végén írt alá a kispestiekhez, azóta 14 bajnokin 14-szer volt kezdő.

Ritka végkifejlet!
Hoppá! Mégis “megadták” Messi gólját

A Blikk több forrásbólúgy értesült, hogy a védőt azért rúgták ki a kispestiek, mert az egyik hétközi edzésen bántalmazta csapattársát, Davide Lanzafamét. A két játékos között nézeteltérés támadt: állítólag az olasz nem passzolt a nigériai­nak, aki ezt annyira zokon vette, hogy lefejelte az idei szezonban eddig tíz gólt szerző csatárt. Sőt, Latifu dühe ezt követően sem csillapodott, a légióst csapattársainak kellett lefogniuk, nehogy még­ inkább eldurvuljon az eset.

Latifu lefejelte Lanzafamét Fotó: honvedfc.hu

– Én is úgy tudom, hogy Latifu a tréningen nekiment és lefejelte Lanzafamét. Érdemes hozzátenni, az eset azért is történhetett meg, mert Erik van der Meer vezetőedzőnek meglehetősen gyenge a tekintélye az öltözőben. A holland tréner nem tudja kezelni a hangadókat, így valamilyen szinten ő is felelős lehet a történtekért – mondta egy a klubhoz közelálló, neve elhallgatását kérő informátor a Blikknek.

A lap az információval kapcsolatban megkérdezte a Honvédot is, de a klub nem kívánta azt kommentálni.

Olvasói sztorik