Már májusban megvolt az egyezség, mégsem jön Magyarországra a PL-csapat

A Zalaegerszegi TE FC előzetes felkészülési programjában kérdőjellel szerepelt a West Ham United elleni edzőmérkőzés, mely a magyar klub honlapjának tájékoztatása szerint mégsem valósul meg. Érdekesség, hogy az edzőmérkőzések sorában ez volt az első meccs, amellyel kapcsolatban szóbeli megegyezés történt még május közepén, az osztrák közvetítő cég feltételeit a ZTE elfogadta. A klub az elmúlt hetekben szinte naponta ígérvényt kapott arra, hogy írásban is (hivatalos szerződés keretein belül) megkapja a megállapodást, de ez a mai napig nem történt meg. A kialakult helyzetre való tekintettel más csapatot keresnek arra a hétvégére – „sajnáljuk, hogy így alakult, szerettünk volna Premier Ligás csapatot Zalaegerszegre hozni, ez most nem valósult meg” – áll a közleményben. A ZTE felkészülési programja: Felkészülés kezdete: június 20. kedd Július 2. vasárnap, 18 óra, Olbendorf: Amkar Perm (orosz) Július 5. szerda, 18 óra, Ptuj: FK Drava (szlovén) Július 7. péntek, 18 óra, Kapronca: NK Slaven Belupo (horvát) Július 12. szerda, 18 óra, Lendva: NK Lendva (szlovén) Július 16. vasárnap, Zalaegerszeg: ellenfél később Július 19. szerda, 18 óra, Hotizan: NK Hotizan (szlovén) Július 21. péntek, 17 óra, Wenigzell: Maccabi Petah Tikva (izraeli) Július 25. kedd vagy 26. szerda: ellenfél később

A Zalaegerszegi TE FC előzetes felkészülési programjában kérdőjellel szerepelt a West Ham United elleni edzőmérkőzés, mely a magyar klub honlapjánaktájékoztatása szerint mégsem valósul meg.

Érdekesség, hogy az edzőmérkőzések sorában ez volt az első meccs, amellyel kapcsolatban szóbeli megegyezés történt még május közepén, az osztrák közvetítő cég feltételeit a ZTE elfogadta. A klub az elmúlt hetekben szinte naponta ígérvényt kapott arra, hogy írásban is (hivatalos szerződés keretein belül) megkapja a megállapodást, de ez a mai napig nem történt meg.

A kialakult helyzetre való tekintettel más csapatot keresnek arra a hétvégére – „sajnáljuk, hogy így alakult, szerettünk volna Premier Ligás csapatot Zalaegerszegre hozni, ez most nem valósult meg” – áll a közleményben.

A ZTE felkészülési programja:

Felkészülés kezdete: június 20. kedd

Július 2. vasárnap, 18 óra, Olbendorf: Amkar Perm (orosz)

Július 5. szerda, 18 óra, Ptuj: FK Drava (szlovén)

Július 7. péntek, 18 óra, Kapronca: NK Slaven Belupo (horvát)

Július 12. szerda, 18 óra, Lendva: NK Lendva (szlovén)

Július 16. vasárnap, Zalaegerszeg: ellenfél később

Július 19. szerda, 18 óra, Hotizan: NK Hotizan (szlovén)

Július 21. péntek, 17 óra, Wenigzell: Maccabi Petah Tikva (izraeli)

Július 25. kedd vagy 26. szerda: ellenfél később