NB II

Váratlan fordulat: lelép az NB I-es újonc sikeredzője

Az újvárosiak elnöke emberileg csalódott a mesterben.

Kapcsolódó cikkek

A Dehír legfrissebb beszámolója szerint Tiba István balmazújvárosi klubelnök emberileg csalódott a klubot az élvonalig vezető edzőben, gyorsan kell utódot találni.

Az élvonal újoncának első embere a Dehir.hu-nak elmondta, még szerda este is tárgyalt Feczkóval, aki csütörtökre ígért neki választ. A döntését nem sokkal ezelőtt közölte Tiba Istvánnal, nem marad Balmazújvárosban, az MTK vezetőedzője lesz.

Feczkó Tamás azzal indokolta a váltást, hogy egy tradicionális múlttal rendelkező klubnál szeretné folytatni a pályafutását, ahol nagy célok vannak. Mint ismert, az MTK most esett ki az NB I-ből, a következő szezonban a visszakerülés a célkitűzésük.

Tiba István úgy fogalmazott a lapnak, abban, hogy a Balmazújváros idáig eljutott, nagy szerepe van Feczkó Tamásnak, de ugyanekkora a játékosoknak és a szakmai háttérnek.

A klubelnök azt mondta a Dehír hasábjain, emberileg csalódott Feczkó Tamásban, hiszen ő nem közölte korábban, hogy esetleg máshol folytatná, s most is három napig váratta a csapatot a döntése bejelentésével, azt a három napot „elvette a csapattól”. Az Újvárosnál eddig Feczkó Tamásban gondolkodtak, most gyorsan kell új edzőt találni (hiszen a következő bajnokság július 15-én elkezdődik), Tiba István elmondása szerint már a héten szeretne megállapodni egy szakemberrel.

– Az élet nem áll meg, abban bízom, a csapat túlteszi majd magát ezen, s tisztességgel küzdve helytáll majd az élvonalban – fogalmazott a klubelnök, aki végül további sok sikert kívánt az MTK-val Feczkó Tamásnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik