NB II

Gyepes Gábor beszólt a játékvezetőnek

Eltiltották a Soroksár tapasztalt védőjét.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága szerdai ülésén változatlanul fenntartotta a Ferencváros‒Debrecen mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-vel, mint visszaesővel szemben, hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatosan kiszabott 500 ezer forintos pénzbüntetést.

Gyepes Gábor (Soroksár) visszaesőként négy meccsre szóló eltiltást kapott, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt.

A Soroksár‒Szolnok másodosztályú mérkőzéssel kapcsolatban a dél-pesti klubot a rend nem megfelelő biztosításáért, és szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (a játékvezetők szidalmazása) 50 ezer forint megfizetésére kötelezték.

A Nyíregyháza‒Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát felmentette, mivel nem követett el fegyelmi vétséget. Ezzel összefüggésben a Békéscsabát, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az MLSZ szidalmazása) 50 ezer forintra büntették.

A Csepel–Győri ETO harmadosztályú mérkőzéssel kapcsolatban a Csepelt, mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 100 ezer forintra, az ETO-t visszaesőként szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 200 ezer forintra büntették.

A Pénzügyőr–Pécs mérkőzéssel kapcsolatban a Pénzügyőrt, mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért és a rend nem megfelelő biztosításáért 100 ezer forint, a Pécset, mint visszaesőt, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az MLSZ szidalmazása) 200 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.

Olvasói sztorik