NB II

Birtalan: a baklövés nem volt méltó egy sportember életviteléhez

Újra a Békéscsaba első keretével készül a korábban száműzött játékos.

Kapcsolódó cikkek

Az előzményekről ITT olvashatnak!

A Békéscsaba 1912 Előre vezetősége – mérlegelve a lehetőségeket és a csapat érdekeit előtérbe helyezve – úgy döntött, hogy Birtalan Botond labdarúgóját visszahelyezi az első csapatba, hogy a 2016/2017-es tavaszi szezonban az első keretünket segíthesse a kitűzött cél elérése érdekében – írja a klub oldala.

Birtalan Botond: – Korábban elkövettem egy baklövést, amely nem volt méltó egy sportember életviteléhez. A klubvezetés teljesen jogosan szabott ki rám szankciót, amit természetesen elfogadtam. Igyekeztem az NB III-as csapatban olyan teljesítményt nyújtani, amivel bizonyíthattam hozzáállásomat. A héten többször beszélgettünk a vezetőséggel, ennek eredményeképpen sikerült tisztáznunk a helyzetet, így a mai naptól fogva újra az első csapattal készülhetek. Szeretnék elnézést kérni a klubtól, a csapattól, szurkolóinktól a kialakult szituáció miatt és ígérem, hogy az újabb lehetőséggel élni fogok. Ezután már nekem kell a pályán bizonyítani, hogy mindenki láthassa, továbbra is helyem van az első keretben. Tudom és tisztában vagyok vele, hogy több ilyen esélyem nem lesz, így minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a csapatért és a klubért, hogy elérhessük a kitűzött célunkat.

Botond a 2016/2017-es szezon másodosztályú mérkőzésein eddig 1.090 percet töltött a pályán, mialatt összesen háromszor talált a kapuba. Az NB III-as bajnokságban pedig 360 játszott perc és 2 gól szerepel a neve mellett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!