NB II

NB II: súlyos szerződésszegés Békéscsabán

Birtalan Botondot a második csapathoz száműzte a viharsarki klub.
A Rangadó.hu értesülése szerint novemberi ügyről van szó, amit csak most hoztak nyilvánosságra. A játékos állítólag a város hagyományos, nyilvános rendezvényén alkoholt fogyasztott, két nappal a következő bajnoki mérkőzésük előtt.

Birtalan Botond labdarúgónk érvényes munkaszerződésében vállalt kötelezettségeit több pontban súlyosan megsértette, ezért a klub vezetősége egyhangúlag úgy döntött, hogy a Békéscsaba 1912 Előre második számú csapatában foglalkoztatja tovább. A súlyos szerződésszegés tényét focistánk elismerte, a klubvezetés döntését elfogadta – áll a másodosztályú klub honlapjánakcsütörtöki közleményében.

A Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. minden munkavállalója számára előírja és megköveteli a szerződésükben szereplő feltételek, elvárások maradéktalan betartását, amelyeket a klub saját magával szemben is kötelezettségnek tekint. Munkavállalóinknak minden esetben példát kell mutatniuk, kimagasló teljesítménnyel, mintaszerű és megkérdőjelezhetetlen életvitellel kell rendelkezniük a mindennapokban is, csak így tudják méltóképpen képviselni a kimagasló múlttal rendelkező Békéscsaba 1912 Előre hagyományait és jövőjét.

A csabaiak szerződést hosszabbítottak két fiatal játékosukkal, Pilán Márkóval és Szélpál Norberttel, illetve őszi szezon egyik meghatározó játékosa, Nagy István 2019. június 30-ig meghosszabbította a megállapodását.

Olvasói sztorik