NB II

NB II: a Szanyó Károly, Sándor Tamás edzőpáros veszi át a Kozármislenyt

Keddtől a HR-Rent Kozármislenyt a Szanyó Károly, Sándor Tamás alkotta edzőpáros vezeti – írja az NB II-es klub hivatalos közleményében.

A labdarúgást szeretőknek nem kell bemutatni a két korábbi kiváló labdarúgót és immár edzőket.

Szanyó Károly futballistaként magyar bajnokságot nyert az Újpest csapatával, és Magyar Kupa-döntőt is játszott. E mellett tagja volt az 1996-os atlantai olimpiára kijutó remek magyar olimpiai válogatottnak. Edzői karrierjében is sikereket tudhat maga mögött, két éve az ő vezetésével a Vasas megnyerte az NB II-t és feljutott az NB I-be, ahol ugyancsak irányíthatta az angyalföldieket.

Sándor Tamás neve Debrecennel fonódik össze, hiszen ott lett profi játékos, majd később többszörös magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes labdarúgó. Tizenegy alkalommal húzhatta magára a nemzeti válogatott mezét, ő is tagja volt az atlantai olimpiai válogatottnak, de szerepelt az olasz Torino csapatában, Törökországban és Izraelben is. 2011-től 2016-ig a Debrecen NB I-es csapatának másodedzőjeként tanulhatott bele az edzői szakmába, ahol komoly sikereket értek el, két alkalommal bajnoki címet, illetve kétszer Magyar Kupát is nyertek.

Olvasói sztorik