NB II

Újabb fejezet a váci stadionépítési szappanoperában

Rangadó
Rangadó

2016. 08. 27. 08:45

Az ingatlan tulajdonosa részéről a teljes önrész biztosítása elengedhetetlen.

Kapcsolódó cikkek

Többször írtunk már a váci stadionépítés viszontagságairól: előbb azt, hogy az angol tulajdonos keresztbe tett a stadionépítésnek, majd azt, hogy John P. Marshall tájékoztatása alapján mégis felújíthatják a stadiont.

A klubhonlap pénteki híre szerint újabb megbeszélés történt Budapesten a városi stadion felújításáról, amelyen részt vett Pető Tibor alpolgármester, Vígh László az MLSZ részéről, valamint a Vác Futball Club Kft. vezetősége. A kft. részéről felkért tervezőiroda építészei több tíz oldalnyi anyagot mutattak be az új lelátó és klubház kialakításáról, a játéktér elmozdításáról, a beléptetési pontok és biztonsági kijáratok átalakításáról, a nézőtér és lelátófedés kivitelezéséről, az új szociális blokkok és büfék, parkolóhelyek, vezetési pont, VIP- és médiaszektorok kiépítéséről.

Az új klubházban a belső terek, öltözők, orvosi-, doppingellenőrző-, rehabilitációs-, gyúrószobák és konditerem mind a XXI. század sportolói igényei szerint és az MLSZ infrastruktúra szabályzata alapján kerültek megtervezésre. Az új klubházban nemcsak többfunkciós klubterem, de VIP-szoba és -terasz, tárgyalók, irodák és videóelemző helyiség is helyet kapna.

A megbeszélésen mind a három fél külön feladatokat vállalt, amiknek megvalósításáról augusztus 30-án délután újbóli egyeztetésre kerül sor. Az MLSZ és a kft. ismételten megerősítették azt a tényt az alpolgármester számára, hogy mind a váci stadion rekonstrukciója, mind a létesítmény felújítása tárgyában kiírt TAO-program sikeres elbírálása érdekében az ingatlan tulajdonosa részéről a teljes önrész biztosítása elengedhetetlen.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Lazio's midfielder from Italy Ciro Immobile (R) shoots the ball past Sampdoria's defender from Poland Bartosz Bereszynki during the Italian Serie A football match Lazio versus Sampdoria on April 22, 2018, at the Olympic Stadium in Rome. / AFP PHOTO / Andreas SOLARO
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.