NB II

Az NB III-as Gyula ellen nyert a Szeged

Győzött a magasabb osztályú csapat.

Várfürdő-Gyulai Termál FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-4 (0-2)

Felkészülési mérkőzés, Gyula.
Szeged: Szántai – Zabari, Berde, Tóth, Pászka, Coroian, Szabó, Király, Oláh, Obot, Andorka.
Vezetőedző: Klausz László.
Gólszerzők: S. Obot, Oláh G., Király P. Zádori K.

A Gyulán játszó NB II-es Szeged egy edzőmeccs erejéig “átugrott” a szomszédba és az NB III-as Gyulával mérkőzött meg, majd győzelmet is aratott.

Klausz László legénysége már a félidőben két találattal vezetett, amit a második félidőben Király Patrik, illetve a fiatal Zádori Krisztián toldott meg egy-egy alkalommal. A találkozón első gólját szerezte meg szegedi színekben a törökországi edzőtáborozás előtt igazolt Samuel Obot. A szegedi együttes első győzelmét aratta a felkészülési időszakban – számolt be a szegedma.hu.

Klausz László: “Azt a játékot nyújtotta a csapat, amelyet elvártam. A fiatalok és az első csapat játékosai is megoldották, amit kértem. Természetesen figyelni kell arra, hogy a tempóból vegyünk vissza. Ezalatt azt értem, hogy nagyon jó minőségű pályákon készülhettünk az elmúlt időszakban, ez a műfüves pálya viszont már más izomrétegeket vesz igényben. Talán ezért is volt alacsonyabb a tempónk, de maga a játék, azok a pozíciós elemek, amelyeket gyakoroltunk, tetszettek. A négy gól mellett rengeteg helyzetet is kialakítottunk, többször a védelem mögé tudtunk kerülni. Összességében tetszett a mérkőzés.”

Olvasói sztorik