NB II

Szűcs Lajos visszavonul

Az NB III-ban szereplő Rákosmenti KSK csapatánál folytatja, de már a szakmai stábban.

Szűcs Lajos megosztó személyiség volt: védett az Újpestben és a Ferencvárosban is, ám az aligha vitatható, hogy posztján az egyik legjobb játékos volt az élvonalban. A 2014–2015-ös szezonban az utolsó évét töltötte az NB I-ben, majd idén nyáron Dunaújvárosba tette át a székhelyét Pápáról. Azonban fél év után távozik Fejér megyéből, és az NB III-ban szereplő Rákosmenti KSK szakmai igazgatója és kapusedzője lesz, ez pedig azt jelenti, hogy felhagy az aktív játékos pályafutásával.

– Személyes tárgyalást kértem Dobos Barna klubigazgatótól, hogy a hátralévő féléves szerződésem ellenére engedje meg, hogy 2016. január elsejétől visszatérjek nevelőegyesületemhez. Ez egy szép feladat, szép kihívás, és elvállaltam a felkérést. Nagyszerűen éreztem magam Dunaújvárosban, kiváló közösségben dolgozhattam, de az én koromban már az aktív futball utáni életre is gondolnom kell. Dobos Barnával és a dunaújvárosi klubbal is korrekt viszonyban válunk el és én szeretném is fenntartani ezt a jó kapcsolatot. Vegyes érzésekkel távozom, mert jól éreztem magam itt, de szerettem volna, ha a csapat előrébb végez a bajnokságban.

Tudomásul kell venni, hogy nem leszek fiatalabb és lokálpatriótaként megtiszteltetés, hogy a XVII. kerületi klubhoz szerződhetek – nyilatkozta Szűcs Lajos a Dunaújvárosi PASE hivatalos honlapjának.

Olvasói sztorik