NB II

„Ha úgy alakul, lesz változás” – módosulhat az NB II-es listavezető kerete a télen

Gyirmóton van ok örülni, hat ponttal vezetik a bajnokságot az őszi szezon után.

Kapcsolódó cikkek

Az évek óta élvonalbeli feljutást célul kitűző Gyirmót FC Győr félidőben hatpontos előnnyel vezeti az NB II-es tabellát. Bene Ferenc vezetőedző érthetően elégedett a teljesítménnyel, bár tudja, nagyon nehéz tavasz vár csapatára az erős másodosztályban – írja a kisalfold.hu. Az interjúban szóba került a keret is, rákérdeztek például, hogy kivel elégedett, és kivel elégedetlen a tréner.

– Sok mindenkit ki lehetne emelni, a külföldről hazatérő kapusunkat, aki elképesztő sorozatot és bravúrokat produkált, vagy a rutinos támadót, aki fontos gólokat szerzett, vagy azt a középpályást, aki most lehetőséget kapva szinte a hátán viszi a csapatot, vagy akár azt a fiatal játékost, aki nem véletlenül került be az együttesbe, de én mindig csapatban gondolkodom. Ezt az eredményt az egész klub, a vezetőség, akik a hátteret megteremtették, a szakmai stáb és nem utolsósorban a játékosok érték el együtt – fogalmazott.

Változik télen a keret? – kérdezte a honlap.

– Még egy jól működő csapaton is lehet mit javítani. Nem vagyok a meggondolatlan változtatások híve, nyilván látszik, kikre számítottunk ősszel, és ha úgy alakul, lesz változás. Azoknál, akik kevesebb lehetőséghez jutottak, szakmai és emberi szempontokat is figyelembe kell venni, hogy esetleg máshol tudjanak bizonyítani. Január hatodikán orvosi vizsgálattal kezdjük el a felkészülést, addig minden játékos személyre szóló, egyéni edzésterv alapján dolgozik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik