NB II

Dupla büntetés Gyirmóton

Házon belül is szankcionálták, hogy Simon Attila és Völgyi Dánielt megsértette a játékvezetőt.

Kapcsolódó cikkek

A múlt szombati, Budaörs elleni találkozón Völgyi Dániel és Simon Attila is piros lapot kapott reklamálásért a második félidő elején, és mindkét gyirmóti játékost négy-négy soron következő találkozótól tiltotta el az MLSZ fegyelmi bizottsága. A találkozót nagy meglepetésre az újonc Pest megyeiek nyerték 4-1-re a bajnokesélyes győriekkel szemben.

– Szeretném leszögezni, hogy játékosaink tettét elítélem, de aránytalanul súlyos büntetést kaptak. Egyébként mi is megbüntettük őket, de ennek mértékéről nem akarok beszélni, ez maradjon az öltözőnk falai között – idézi Bene Ferenc vezetőedzőt a Kisalföld. – Fellebbeztünk az ítélet ellen, a játékosaink senkit nem bántottak, senkinek nem okoztak sérülést. Bár ez sem menti fel őket a vétség alól, a mai dinamikus sportban előfordul, hogy valaki elveszti a fejét, és oda nem illő módon reklamál. Azonban az, hogy ez ugyanolyan mértékű eltiltást ér, mintha szándékosan megütné ellenfelét, nagyon furcsa…

A vezetőedző a szombathelyi Iszlai Bence, valamint a szigetszentmiklósi Nagy Olivér büntetésére célzott, akik szándékos tettlegességért szintén négy-négy mérkőzésre szóló eltiltást kaptak a szövetségtől.

Olvasói sztorik