NB II

Gyirmót: új csapat, régi célok

Az NB II-es győri csapat keretéből 11 játékos távozott és kilenc érkezett a nyári szünetben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szerdán szezon előtti csapatbemutató sajtótájékoztatót tartott a Gyirmót FC, amelyen elhangzott, hogy lesz másik szakmai igazgató Szentes Lázár helyett.

Horváth Cs. Attila klubmenedzser emlékeztetett, hogy új koncepcióként szakmai igazgató került a klubhoz, ám alig egy hónap után Szentes Lázár kedvező ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából és távozott. A klub tulajdonosai úgy döntöttek, mindenképp pótolják a szakembert, vagyis lesz másik szakmai igazgató, de a személyéről később várható döntés. Egy csapatra való, 11 labdarúgó távozott és kilencet igazoltak. A legújabb érkező az a Vass Patrik, aki az MTK játékosa, legutóbb a Vasasban játszott kölcsönben.

– Kitűnő garnitúrával rendelkezünk. A minőségi játékosokból álló keret a felkészülés alatt mutatott mentalitással elérheti a kitűzött célt, vagyis a feljutást az élvonalba – szögezte le Bene Ferenc vezetőedző.

Szóba került a stadionfelújítás is: a 900 millió forintos beruházás a befejezéséhez közeleg. A 4500 fős UEFA C-kategóriás stadion a tervek szerint augusztusban elkészül, és a negyedik fordulóban ott fogadják az Ajkát. A stadionavatót a bajnoki szünetre, szeptember 5-re tervezik, az ellenfél a tervek szerint egy külföldi csapat lesz – árulta el Margitai Zoltán klubigazgató. A jelenlegi öt mellé még két nagyméretű pálya kialakítását kezdeményezik.

A szurkolókkal a kapcsolatot még szorosabbra fűznék, ezért baráti kör alakul. Szeretnék a korábbi játékosokat, edzőket gyakrabban a stadionban látni, ők a tervek szerint bérletet kapnak – írja a Kisalföld.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik