NB II

Csank mester a feljutásra hajt

Szurkolói ankétot tartott az NB II-es Zalaegerszeg a Hotel Arany Bárányban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az Arany Bárány szállodában tartotta idénynyitó szurkolói ankétját a másodosztályban szereplő Zalaegerszeg. Az eseményen először Végh Gábor többségi tulajdonos köszöntötte a szép számú közönséget, majd vázolta az elmúlt hetek történéseit.

Külön kiemelte, hogy tanultak a múltbéli hibákból, és Csank János vezetőedzővel közös döntéseket hozva most posztokra igazoltak tapasztalt futballistákat, akikkel kimondatlanul is elérhetik a kitűzött céljaikat: vagyis az évad végén a feljutást érő helyek egyikén végezni. Végh Gábor megemlítette még az U17-es és U19-es csapataink első osztályba jutását, ami hatalmas mérföldkő a ZTE számára és nagy jelentőséggel bír a gyerekek fejlődését tekintve.

Csank mester következett ezután, és bemutatta a szakmai stábját, valamint az új igazolásokat: Csató Sándor edző, Horváth Győző kapusedző, Koller Krisztián, Gyagya Attila, Kovács Dániel, Ekker Milán, Horváth Roland, Horváth Marcell, Patvaros Zsolt játékosok. A vezetőedző külön kiemelte az utánpótlás fontosságát, aminek köszönhetően új tehetségek tűnhetnek fel az első csapatban.

A rajtot kissé megnehezíti a stadion-rekonstrukció, ami október elején a centerpálya gyepszőnyegének felújításával kezdődik – erről Kocsárdi Gergely tájékoztatta a közönséget. Így ősszel csupán négy alkalommal szerepel hazai környezetben a ZTE, 11 mérkőzést kell idegenben megvívnia. A klub a szívén viseli a szurkolók érdekeit, ezért szervezett utazásokkal fognak a szimpatizánsoknak kedvezni – írja aklub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik