NB II

Egy tucatot lőtt a Szolnok

Az új szerzemény, a Mezőkövesdről érkező Balajti Ádám is betalált.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Szolnoki MÁV FC – Kisújszállás 12-0 (7-0)

Szolnok: Hrabina – B.Tóth, Kovács O., Vermes, Rokszin – Nagy I., Kenderes – Lengyel, Gajdos, Tóth B. – Horváth P. 2. félidő: Hrabina – Búrány, Antal, Papucsek, Fritz – Zvara, Földi – Pongrácz, Hamar, Polák – Balajti. Edző: Kis Károly.
Gólszerzők: Gajdos (3), Lengyel (2), Hamar (2, egyet 11-esből), Tóth B., Nagy I., Balajti, Papucsek, Pongrácz

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tervek szerint a szlovák Samorin együttesével mérkőzött volna meg a Szolnoki MÁV együttese, ám a vendégek busza lerobbant, így nem tudtak eljönni. Nem maradtunk azonban ellenfél nélkül, a megyei első osztályú Kisújszállás csapata lett a „beugró” – írja a szolnokimavfc.hu.

A 18.30 órakor kezdődő felkészülési találkozón pályára lépett két új fiú is. Balajti Ádám Mezőkövesdről érkezett, a támadó már biztosan Szolnokon folytatja pályafutását. Jobb oldali védőként számításba vett Búrány Zoltánnak nem ismeretlen a szolnoki csapat, hiszen a 2010/2011-es bajnokságban, mikor is a klub az NB I-ben szerepelt már játszott ott.
– Mivel ma délután váratlanul közölte szlovák ellenfelünk, hogy nem tud megjelenni a mérkőzésen, így a Kisújszállás segített ki bennünket. Az osztálykülönbség kijött a mérkőzés során. Tudtunk gyakorolni felállt védelem elleni játékot, s több látványos gólt is szereztünk. A vendégek, amíg erejükből futotta addig szervezetten játszottak, de nem voltak könnyű helyzetben, hiszen így beugrani egy mérkőzésre nem könnyű feladat. Még egyszer köszönjük, hogy segítették felkészülésünket – nyilatkozta Kis Károly vezetőedző.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik