NB II

Luis Ramos örömmel tért vissza Nyíregyházára

A Spartacusnál kezdte magyarországi karrierjét; kihagyta az elmúlt félévet, ezért hiányoznak neki a meccsek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hosszú út vezetett odáig, hogy Luis Ramos visszatérjen Nyíregyházára. A hondurasi védekező középpályás a licenchiány miatt az NB III-ba visszasorolt csapat egyik legnagyobb fogása lehet a nyári szünetben.

A harmincéves játékos 2008-ban szerepelt már a Spartacusban, és jó teljesítményt is nyújtott. Nem véletlenül szerződtette később a Debrecen, amellyel többször lett bajnok és kupagyőztes. Utána Kecskemétre igazolt, majd Franciaország, Csehország és Azerbajdzsán következett. A légiós nyáron a nyíregyháziak keretével kezdte a felkészülést, és szerződést is kötött a klubbal.

– Örülök, hogy ismét itt lehetek. Nyíregyházán kezdtem magyarországi pályafutásomat, sok ismerősöm van a klubnál, és boldog vagyok, hogy ismét itt játszhatok majd – nyilatkozta régi-új klubja honlapján Luis Ramos. – Az alapozáson túl vagyunk, de sok az új játékos, kell még idő amíg összeszokunk. Ez látszott az első edzőmérkőzéseken, de dolgozunk, és a bajnokság rajtjára remélem rendben leszünk. Kihagytam az elmúlt fél évet, ezért hiányoznak már a meccsek, vissza kell nyernem a formámat. De az alapozás során eddig főként erőnléti edzések voltak, úgyhogy várom már a találkozókat és a bajnokság kezdetét.

Elmaradt a szombati edzés

Az elmúlt hét második felében többször is beszámoltunk róla, hogy félbeszakadt a Nyíregyháza abaújszántói edzőtábora, és a Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzést is le kellett mondani a rosszullétek miatt. Nost, a rutinosabb játékosok sem úszták meg. Először úgy tűnt, csak a fiatalok kapták el a vírusos betegséget, pénteken délután azonban egyre több labdarúgó panaszkodott gyomorproblémákra. A szakmai stáb ezért úgy döntött, szombaton nem tart edzést és pihenőt kapnak a futballisták. Remélhetőleg hétfőre mindenki meggyógyul, és a terv szerint haladhat a jövő heti program, amelyben két edzőmérkőzés szerepel. Előbb a REAC majd a Szolnok ellen. A rákospalotaiak ellen Abaújszántón lép pályára a Szpari 17 órától.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik